Subota, 02.01.2016.

20:00

Novosti: Osumnjičenom za ubistvo 30 dana pritvora

Mihalju Skivijaniju (59), zvanom Šećer, iz Novog Sada, osumnjičenom da je u naselju Grbavica ubio Merimu Redžepov određen je pritvor do 30 dana.

Izvor: Beta

Default images

Kako saznaju Novosti, Skivijani je upravo izdržao višegodišnju zatvorsku kaznu zbog sličnog ubistva Jolike Lakatoš (33) 2000. godine.

Navodi se da je ubistvo Redžepove izvršio čekićem tokom žučne svađe i tuče.

Novosti dodaju da je dosadašnjom istragom utvrđeno da je osumnjičeni pobegao kolima sa lica mesta, a da je policija odmah blokirala ceo grad.

Inspektori kriminalističke policije su ga pronašli za manje od 24 sata i uhapsili nedaleko od Železničke stanice u Gagarinovoj ulici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: