Novosadski sajam od sutra osposobljen za smeštaj hiljadu ljudi

Izvor: Večernje novosti, 30.Mar.2020, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski sajam od sutra osposobljen za smeštaj hiljadu ljudi

Prostor Novosadskog sajma od sutra će biti osposobljen za smeštaj oko 1.000 ljudi, koji će tu imati neophodne uslove za život i medicinsku negu, najavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin Prostor Novosadskog sajma od sutra će biti osposobljen za smeštaj oko 1.000 ljudi, koji će tu imati neophodne uslove za život i medicinsku negu, najavio je jutros ministar odbrane Aleksandar Vulin.Poslednje pripreme su u toku. Vojska je na svim ulazima u hale i na Sajam, kazao je Vulin >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za Tv Pink.U Master hali i Hali 1 Novosadskog sajma dezinfikovane su, u njima je oko 1.000 kreveta, postavljeni su dodatni toaleti, tuš kabine, paravani, smeštaj za medicinske radnike i prostorija za medicinsko osoblje."Na devet kreveta biće postavljen jedan paravan, svako će imati kasetu za lične stvari. Život će biti organizovan po vojničkim pravilima i vodiće se računa o svakom ko dođe, a najbolje bi bilo da se za ovim smeštajem ne javi potreba. Objekti u Novom Sadu i Beogradu biće jednako opremljeni, ali to nisu mesta za uživanje, već za lečenje i najmanju moguću izloženost zdravstvenim rizicima", rekao je Vulin, prošle nedelje tokom posete Novosadskom sajmu.Juče je na društvenim mrežama bio dostupan plan kućnog reda u privremenom sanitetskom centru "Sajam", gde su navedeni termini za ustajanje, ličnu higijenu, doručak, lekarske preglede i terapije, čišćenje, dezinfekciju prostorija u hali, slobodne aktivnosti, odnosno čitanje literature i dnevne štampe.Foto Tanjug/J.Pap

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Novosadski sajam od sutra spreman za smeštaj obolelih

Izvor: NoviSad.com, 30.Mar.2020

Prostor Novosadskog sajma od sutra će biti spreman za smeštaj oko 1.000 ljudi, koji će tu imati neophodne uslove za život i medicinsku negu, najavio je jutros ministar odbrane Aleksandar Vulin. Poslednje pripreme su u toku..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.