Novosadske demokrate predvodi Veljko Krstonošić

Izvor: Mondo, 19.Okt.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadske demokrate predvodi Veljko Krstonošić

Za predsednika Gradskog odbora DS-a Novi Sad na jučerašnjim izborima izabran je Veljko Krstonošić, saopšteno je iz te stranke.

Foto: DS

On je osvojio 79 odsto glasova članova, a Dragan Maksimović dobio je 21 odsto glasova.

Na izbore je izašlo 65 odsto članova odbora sa pravom glasa, a izabrano je i 20 članova u stalni sastav Gradskog odbora, navodi se u saopštenju Informativne službe Demokratske stranke.

Predsednik Gradskog odbora DS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Novi Sad Veljko Krstonošić zahvalio se svim članovima Gradskog odbora koji su glasali na izborima i poručio im da je Gradski odbor mesto na kome će moći da iznesu sve svoje ideje i predloge, kao i da posla ima mnogo.

"Novi Sad ima vlast koja je najgora u njegovoj istoriji, koja svaki dan Novosađanima pokazuje svoju nesposobnost, bahatost i nestručnost i zadatak svakog demokrate je da se protiv takve vlasti bori", rekao je on, a navodi se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.