Balša Božović ponovo na čelu Gradskog odbora DS

Izvor: 24sata, 18.Okt.2014, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balša Božović ponovo na čelu Gradskog odbora DS

Dosadašnji predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Balša Božović ponovo je izabran na tu funkciju, na neposrednim stranačkim izborima održanim danas u Beogradu.

Božović je naveo da je na stranačke izbore izašlo više od 4.300 članova od ukupno 7.077 sa pravom glasa, a da je izabrano i deset članova stalnog sastava Gradskog odbora DS.

Božović je bo jedini kandidat za izbor predsednika Gradskog odbora DS.

On je kazao da će Gradski odbor >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << DS od ponedeljka zajedno sa građanima Obrenovca pokrenuti akciju oštre osude direktora vladine Kancelarije za obnovu i pomoć poplavljenim područima Marka Blagojevića, jer još nije završena obnova posle poplava, i da će tražiti njegovu ostavku i ostavku predsednika opštine Obrenovac Miroslava Čučkovića.

Božović je rekao i da će DS imati čitav niz akcija kako bi se u javnost izneo problem građana Vinče zbog dalekovoda u bizini vrtića, i tražiti da gradska vlast omogući uslove da se radnici vrate u Depo u Bulevaru kralja Aleksandra koji je nedavno izgoreo u požaru.

"Smatramo da je nesposobnost gradske vlasti dovela do toga da 500 radnika u skoro izgorelom Depou ostane bez posla. Ti ljudi su otišli na biro za zapošljavanje. Tražićemo da im se omoguće uslovi da nastave svoju delatnost", rekao je Božović.

Najavio je i da će u Beogradu DS početi prikupljanje potpisa za peticiju protiv najavljenog smajenja plata u javnom sektoru i penzija.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.