Izvor: N1 televizija, 06.Dec.2021, 14:25

Novosadska kanalizacija puna najlon čarapa, lekova, flastera, zaštitnih maski…

Ekipe novosadskog Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" u Ulici Kornelija Stankovića su izvukle veliku količinu otpadnog vlaknastog materijala iz kanalizacije, u kojem su dominirale vlažne maramice, najlon čarape, lekovi, cigarete, flasteri, zaštitne maske i gumene rukavice. Kako je saopšteno iz tog preduzeća, situacija je kritična u celom gradu, pa su apelovali na građane da u kanalizaciju ne bacaju predmete i stvari kojima je mesto u kontejnerima i kantama za otpatke.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Iz kanalizacije na Detelinari izvučena velika količina vlaknastog materijala

Izvor: NoviSad.com, 06.Dec.2021

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ danas su u Ulici Kornelija Stankovića izvukle veliku količinu vlaknastog materijala iz kanalizacije. Kako napominju, situacija je kritična u celom gradu. Zbog toga su apelovali na Novosađane da u..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.