Novopazarski biznismen Nedžib Kačar pronađen mrtav u svojoj kući

Izvor: SandzakPress.net, 22.Jul.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novopazarski biznismen Nedžib Kačar pronađen mrtav u svojoj kući

Beživotno tijelo novopazarskog biznismena Nedžiba Kačara pronađeno je u lokvi krvi u porodičnoj kući u naselju Rasadnik. Još uvijek nije poznato da li je riječ o ubistvu ili samoubistvu. Prema nezvaničnim saznanjima, na tijelu je bilo više rana koje su, najverovatnije, nanijete hladnim oružjem. Pojedini novopazarski portali tvrde da se N.K. koji se ranije bavio i politikom, ubio, ali to policija još nije potvrdila. Policija je obavila uviđaj i radi na istrazi slučaja. (Kurir)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

MISTERIOZNA SMRT ISKASAPLJENOG BIZNISMENA: Nedžib Kačar (60) bio veliki prijatelj Bogoljuba Karića! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019

Nedžib Kačar (60), biznismen iz Novog Pazara i prijatelj Bogoljuba Karića, pronađen je mrtav u svojoj vili u novopazarskom naselju Rasadnik, a još nije poznato da li se ovaj poznati biznismen i političar izbo nožem ili ga je neko usmrtio...Njegovo telo poslato je na obdukciju, gde je utvrđeno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.