Novo otezanje istrage ubistva Olivera Ivanovića

Izvor: Danas, 16.Avg.2019, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo otezanje istrage ubistva Olivera Ivanovića

Iako se ni posle 19 meseci ne zna ko je ubio Olivera Ivanovića, predsednika Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda", istraga o ovoj likvidaciji bi mogla da se dodatno produži zbog nezvaničnih najava da kosovski specijalni tužilac Sulje Hodža, zadužen za rasvetljavanja ovog slučaja, uskoro ide u penziju. Članak Novo otezanje istrage ubistva Olivera Ivanovića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oluja vlastoljublja i koristoljublja

Izvor: Danas, 16.Avg.2019

Govor nelegitimnog predsednika Srbije u Krušedolu, na godišnjici Oluje, tog sumanutog projekta tzv. Humanitarnog preseljenja, po dogovoru Miloševića i Tuđmana, kao i par dana kasnije njegovo samohvalisanje da je odrastao među huliganima na severnoj tribini Zvezdinog stadiona po ko zna koji put...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.