Novo nasilje na protestima u Hongkongu, policija bacala suzavac

Izvor: Danas, 21.Jul.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo nasilje na protestima u Hongkongu, policija bacala suzavac

Demonstracije u Hongkongu postale su nasilne danas pošto je policija bacala suzavac na građane koji su nastavili s protestom do kasno u noć, dok su putnike u metrou napale maskirane osobe na čijoj su meti očigledno bili prodemokratski demonstranti. Članak Novo nasilje na protestima u Hongkongu, policija bacala suzavac se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dana Budisavljević: Nije ti život pjesma

Izvor: Danas, 22.Jul.2019, 13:01

Diana Budisavljević bila je drugačija heroina. Nije bacala bombe, nije nosila pištolj, niti bila ilegalka, već gospođa iz visoke klase koja je sasvim drugim sredstvima krenula u riskantnu akciju. Upornošću, nepristajanjem na 'ne' zapravo je bila rodonačelnica onoga što danas zovemo građanski...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.