Novine: Video sam kako Ramuš likvidira, Pobio četvoro komšija zbog 500 evra

Izvor: B92, 25.Avg.2019, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novine: "Video sam kako Ramuš likvidira", "Pobio četvoro komšija zbog 500 evra"

Dnevna štampa u izdanju za ponedeljak donosi detalje o ubistvima u Jabukovcu, ispovest svedoka koji tvrdi da je video Ramuša Haradinaja kako likvidira...

Na naslovnim stranama većinom u ponedeljak kao glavna priča ističu se novi detalji nakon hapšenja osumnjičenog za ubistvo četvoro ljudi u selu Jabukovac pored Negotina.

Ono što je zajedničko svim medijima svakako jesu navodi da je osumnjičeni priznao ubistvo i da je otkrio da je razlog 500 evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Večernje novosti prenose ispovest Rama Jolaja, za kog navode samo da je svedok ubistva policajca koje je počinio odlazeći premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj.

"Nuklearni otpad novi pritisak na Srbe", piše u ponedeljak "Politika".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.