Novine: Ubica tenkova stigao u Srbiju; Tri ključne stvari o omikron soju

Izvor: B92, 24.Dec.2021, 22:50

Novine: "Ubica tenkova stigao u Srbiju"; "Tri ključne stvari o omikron soju"

Dnevna štampa za subotu 25. decembar piše o dolasku "kornet" raketa u Srbiju ali i o mogućim novim merama Kriznog štaba.

"Politika" u sutrašnjem izdanju donosi priču o dolasku ruskih raketa "kornet" u Srbiju: "Protivoklopne raktete "kornet" stigle u Srbiju", ali i puštanju Darka Šarića da kaznu izdržava u kućnom pritvoru: "Šarić na slobodi uz nanogicu".

"Blic" na svojoj naslovnoj strani donosi priču o novom, omikron soju koronavirusa: "Tri ključne stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o omikron soju" ali i o ubistvu porodiće Đokić: "Džonić trideset dana pre ubistva prekinuo kontak sa Đokićem".

"Večernje novosti" na sutračnoj naslovnoj strani imaju priču o dolasku ruskih raketa u Srbiju: "Ubica tenkova stigao u Srbiju", a donose i priču o Dijani Hrkalović i mogućnosti da se vrati u pritvor: "Dijanu će vratiti u pritvor?"

"Alo" takođe donosi priču o Dijani Hrkalović: "Dijanu ponovo hapse", ali i o bivšem narko bosu, Darku Šariću: "Šarić robija kod žene".

"Kurir" na svojoj naslovnici ima priču lošim odnosima ženama mafijaša: " Zakrvile se žene mafije", kao i mogućim novim odlukama Kriznog štaba: "Krizni štab razmatra da kovid propusnice važe dvadeset četiri sata, do kraja januara".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.