Novine: Štit od korone trajaće dve godine; Detaljan plan rada u školama od 1. septembra

Izvor: B92, 11.Avg.2020, 21:32

Novine: "Štit od korone trajaće dve godine"; "Detaljan plan rada u školama od 1. septembra"

Dnevna štampa u izdanju od srede, 12. avgusta piše o prvoj vakcini protiv koronavirusa koju je proizvela Rusija, ali i o školskoj nastavi u Srbiji.

"Politika" kao centralnu temu broja izdvaja priču o naoružavanju pod naslovom "Sme li Srbija da kupi kineski raketni sistem", a piše i o dešavanjima nakon pobede Lukašenka "Svetlana Tihanovska napustila Belorusiju".

"Večernje novosti" pišu o pravilniku po kojem će đaci pohađati nastavu od 1. septembra "Detaljan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << plan rada škola od septembra", kao i o ruskoj vakcini "Štit od korone trajaće dve godine".

O preporukama Kriznog štaba o školskoj nastavi piše i "Blic" pod naslovom "Detaljan plan rada u školama od 1. septembra", a o ruskom dostignuću u borbi sa kovidom 19 piše "Rusi odobrili vakcinu, biće testirana i u Srbiji".

"Kurir" kao centralni tekst ističe rusku vakcinu "Putinova vakcina spas i za Srbiju".

O prvoj do sada registrovanoj vakcini protiv koronavorusa "Alo" piše "Rusku vakcinu prva primila Putinova ćerka".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za sredu, 12. avgust 2020. godine

Izvor: Beta, 12.Avg.2020, 09:37

Dnevni listovi u izdanju za 12. avgust na naslovnim stranama pišu o pravilniku za početak nove školske godine u Srbiji, ruskoj vakcini protiv korona vriusa i o drugim temama.DANAS - "Priča o ogromnoj Vučićevoj popularnosti je samo mit", izjava bivšeg poslanika u Skupštini Srbije Djordja Vukadinovića....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.