Novine: Principa se ne drže ni Zapad ni Rusija; Tri sramne ucene G7 pred Srbijom

Izvor: B92, 15.Maj.2022, 22:40

Novine: "Principa se ne drže ni Zapad ni Rusija"; "Tri sramne ucene G7 pred Srbijom"

Dnevne novine u Srbiji za ponedeljak, 16. maj 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

"Politika" svoju naslovnicu posvećuje rečima predsednika Srbije: "Principa se ne drže ni Zapad ni Rusija".

Izdanje "Novosti" prenose: "Tri sramne ucene G7 pred Srbijom".

"Blic" pak akcenat stavlja na predstojeće leto: "Sve o prvom letovanju bez korone", dok "Kurir" i "Alo" pišu o Eurosongu 2022: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Politika ili muzika"; "Nameštaljka".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novine: "SPC priznala crkvu u Severnoj Makedoniji"; " Specijalni rat protiv naše zemlje zbog Rusije"

Izvor: B92, 16.Maj.2022, 21:19

Dnevne novine u Srbiji za utorak, 17. maj 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče..."Politika" je na naslovnu stranu odlučila da stavi vest o priznavanju crkva u Severnoj Makedoniji: "SPC priznala crkvu u Severnoj Makedoniji"...List...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.