Novine: Moguće zatvaranje kafića za vikend; Srbija je laka meta bez jedinstva države i SPC

Izvor: B92, 24.Feb.2021, 22:17

Novine: "Moguće zatvaranje kafića za vikend"; "Srbija je laka meta bez jedinstva države i SPC"

Dnevna štampa u izdanju za četvrtak bavi se epidemiološkom siutacijom u zemlji, kao i kriminalnom grupom Veljka Belivuka, ali i drugim aktuelnim temama.

"Politika" izveštava o sastanku predsednika Aleksandra Vučića i patrijarha Porfirija: "Srbija je laka meta bez jedinstva države i SPC"

"Blic" otkriva šta je poznati ugostitelj Aca Bosanac tri sata pričao u policiji: "Kako sam ušao u poslove sa Veljom Nevoljom", kao i o trenutnoj situaciji sa koronavirusom: "Moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zatvaranje kafića za vikend".

U sutrašnjem "Kuriru" pročitajte gde je poznata kriminalna grupa Velje Nevolje krila drogu: "Novi štek Belivuka".

"Alo" piše o muškarcu iz Kraljeva, koji je je vozio u pijanom stanju: "Kraljevčanin vozio sa 5,5 promila", takođe piše i o "šteku" Veljka Belivuka: "Policija češlja splav Fristajler".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.