Novine: Ideali srpskog Sretenja; Đaci se posle raspusta vraćaju u klupe

Izvor: B92, 14.Feb.2022, 22:53

Novine: "Ideali srpskog Sretenja"; "Đaci se posle raspusta vraćaju u klupe"

Dnevne novine za utorak, 15. februar na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke, fokus stavljaju na proslavu Srpskog dana državnosti.

"Politika" na naslovnim stranicama specijalnog broja povodom Dana državnosti donosi tekst o značaju ovog praznika: "Ideali srpskog Sretenja", ali se bavi i tenzijama u Ukrajini: "Ukrajina na gubitku u svakom slučaju".

"Blic" se na naslovnoj strani bavi povratkom đaka u škole posle raspusta: "Đaci se posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << raspusta vraćaju u klupe", kao i dugoročnom vremenskom prognozom: "'Vreli' februar donosi sneg i mrazeve u martu i aprilu".

"Večernje novosti" u svom specijalnom broju donose priču o novoj zgradi bolnice Dedinje 2: "Svemirsko Dedinje 2 čeka prve pacijente", ali donosi i intervju sa ministrom Selakovićem: "Opstaćemo samo ako ostanemo nezavisni".

"Alo" se na svojoj naslovnoj strani piše o crnoj seriji na srpskim drumovima: "Sedmoro stradalo za 24 sata".

"Kurir" se u ovom, specijalnom broju bavi ratom među srpskim navijačima: "Rat među Principima", ali i sukobom Ukrajine i Rusije koji preti da postane pravi rat: "Ključni sati".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za utorak, 15. februara i sredu, 16. februara 2022. godine

Izvor: Beta, 15.Feb.2022, 12:30

 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama prazničnih izdanja za 15. i 16. februar najviše pišu o Sretenju, Danu državnosti Srbije kao i predstojećim izborima, a bave se i društvenim i ekonomskim temama.POLITIKA - "Ideali srpskog Sretenja" o Danu državnosti Srbije i prazniku Sretenje. "Biramo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.