Novine: Džihadisti kopaju tunele na srpskoj granici, Polazak u školu će biti prelomna tačka emidemije

Izvor: B92, 16.Avg.2020, 21:17

Novine: "Džihadisti kopaju tunele na srpskoj granici", "Polazak u školu će biti prelomna tačka emidemije"

Novine u izdanju za ponedeljak pišu o uticaju početka školske godine na epidemiju kovida 19, kao i o džihadistima, koji prema njihovim navodima, kopaju tunele.

"Politika" piše da "Priština krši i sopstvene propise", a "Novosti" da se "Formira tim za zaštitu svetinja".

"Polazak u školu će biti prelomna tačka epidemije" navodi "Blic".

Kurir u tekstu "Derikože" navodi da su Trivan i Ružiš "spiskali 35 miliona pred kraj mandata", a "Alo" da "Džihadisti kopaju tunele na srpskoj granici".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za ponedeljak, 17. avgust 2020. godine

Izvor: Beta, 17.Avg.2020, 09:25

Beogradska dnevna štampa danas najviše piše o merama predostrožnosti koje će osnovci morati da preduzmu uoči početka školske godine, obustavljanju izgradnje saobraćajnice u blizini manastira Visoki Dečani, borbi protiv Kovid-19 i drugim ekonomskim i društvenim temama.ALO - O predvidjanjima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.