Novine: Dritan Mila vraća u igru; Omikron će zaraziti 75 odsto Srbije, sledi kraj

Izvor: B92, 19.Jan.2022, 22:51

Novine: "Dritan Mila vraća u igru"; "Omikron će zaraziti 75 odsto Srbije, sledi kraj

Dnevne novine se u svom sutrašnjem izdanju bave raznim aktuelnim temama: političkom krizom u Crnoj Gori ali i širenjem omikron soja.

"Politika" u svom najnovijem broju piše o političkoj krizi u Crnoj Gori: "Abazovićevu inicijativu podržao 31 poslanik"

"Večernje Novosti" u svom novom broju donose priču o krizi u Crnoj Gori: "Dritan Mila vraća u igru, Srbi u autu", a donosi i istraživanje: "Može li SNS da dominira bez Vučića".

"Blic" na naslovnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << strani donosi priču o odluci Vlade Srbije: "Država odlučila, ovo je kraj za Rio Tinto" ali se bavi i istragom nestanka Splićanina Matea Periša: "Šta kriju poruke Mateovog druga i devojke".

"Kurir" u novom broju donosi reportažu o plivanju za časni krst: "Bravo", kao i o širenju koronavirusa u Srbiji: "Omikron će zaraziti 75 odsto Srbije, sledi kraj".

"Alo" takođe donosi reportažu o plivanju za Bogojavljanski krst: "Svi su ovde pobednici".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.