Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Apr.2021, 12:45

Novinarska udruženja: Državni vrh da omogući da se otkriju i kazne nalogodavci ubistva Ćuruvije

Predstavnici novinarskih udružena odali su danas poštu ubijenom novinaru Slavku Ćuruvije, na mestu gde je pre 22 godine izvršen zločin, istakavši da nismo dočekali pravdu, da nema pravosnažnje presude, i pozvali vrh vlasti da obezbedi da budu kažnjeni nalogadavci i mreža pomagača, jer je "ubisto bilo u organizaciji države".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Novinarska udruženja: Državni vrh da omogući da se otkriju i kazne nalogodavci ubistva Ćuruvije

Izvor: Beta, 11.Apr.2021

Predstavnici novinarskih udružena odali su danas poštu ubijenom novinaru Slavku Ćuruvije, na mestu gde je pre 22 godine izvršen zločin, istakavši da nismo dočekali pravdu, da nema pravosnažnje presude, i pozvali vrh vlasti da obezbedi da budu kažnjeni nalogadavci i mreža pomagača,  jer je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.