Novi web servis za planiranje putovanja po Srbiji

Izvor: Blic, 12.Apr.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi web servis za planiranje putovanja po Srbiji

Portal Srbija (www.srbija.superodmor.rs) nudi informacije o svim banjama, hotelima, vilama, etno selima, kulturno-istorijskim mestima i nacionalnim parkovima u Srbiji. I ne samo to. Ukoliko unesete destinaciju i informaciju šta od odmora očekujete, portal će vam predložiti destinaciju koja je idealna za vas. Prvi korak: Izaberite željenu destinaciju i istražite je

Na naslovnoj strani rubrike "Srbija" portal za putovanja nudi vam posebnu pomoć pri odabiru mesta za odmor. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << boksić možete uneti željenu destinaciju, nakon čega će vam se prikazati pun prikaz željenog cilja na mapi, ali i detalji o njemu.

Korak 2: Saznajte kakve turističke zanimljivosti postoje na željenoj destinaciji

Primera radi, ukoliko želite da putujete na Taru, nakon što je nađete u liniji "Izaberite destinaciju" prikazaće vam se sve ponude koje postoje tamo: od smeštaja, preko prirodnih znamenitosti, do kulturno-istorijskog nasleđa koje možete da obiđete.

Takođe na naslovnoj strani, kada odaberete destinaciju, klikom na rubriku "Ruta" pojaviće vam se mogućnost da isplanirate svoj izlet.

Korak 3: Odredite rutu i pogledajte koja mesta možete obići usput

Na primer, ukoliko ukucate da je vaša polazna tačka Beograd a uputili ste se na Taru, na mapi će vam izaći predlog puta kojim biste trebalo da idete. Imaćete ucrtane kvadrate u boji, usputna mesta koja vam portal "SuperOdmor" predlaže za kratak predah ili obilazak. Klikom na svako polje na mapi će se pojaviti boksić sa svim informacijama o mestu, i stvarima koje možete videti.

Povezane vesti: Putovanje najlakše uz SuperOdmor.rs

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi veb servis za planiranje putovanja po Srbiji

Izvor: Blic, 12.Apr.2012

Portal Srbija (www.srbija.superodmor.rs) nudi informacije o svim banjama, hotelima, vilama, etno selima, kulturno-istorijskim mestima i nacionalnim parkovima u Srbiji. I ne samo to. Ukoliko unesete destinaciju i informaciju šta od odmora očekujete, portal će vam predložiti destinaciju koja je idealna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.