Novi veb servis za planiranje putovanja po Srbiji

Izvor: Blic, 12.Apr.2012, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi veb servis za planiranje putovanja po Srbiji

Portal Srbija (www.srbija.superodmor.rs) nudi informacije o svim banjama, hotelima, vilama, etno selima, kulturno-istorijskim mestima i nacionalnim parkovima u Srbiji. I ne samo to. Ukoliko unesete destinaciju i informaciju šta od odmora očekujete, portal će vam predložiti destinaciju koja je idealna za vas.

Na naslovnoj strani rubrike "Srbija" portal za putovanja nudi vam posebnu pomoć pri odabiru mesta za odmor. U boksić možete uneti željenu destinaciju, nakon čega će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vam se prikazati pun prikaz željenog cilja na mapi, ali i detalji o njemu.

Primera radi, ukoliko želite da putujete na Taru, nakon što je nađete u liniji "Izaberite destinaciju" prikazaće vam se sve ponude koje postoje tamo: od smeštaja, preko prirodnih znamenitosti, do kulturno-istorijskog nasleđa koje možete da obiđete.

Takođe na naslovnoj strani, kada odaberete destinaciju, klikom na rubriku "Ruta" pojaviće vam se mogućnost da isplanirate svoj izlet.

Na primer, ukoliko ukucate da je vaša polazna tačka Beograd a uputili ste se na Taru, na mapi će vam izaći predlog puta kojim biste trebalo da idete. Imaćete ucrtane kvadrate u boji, usputna mesta koja vam portal "SuperOdmor" predlaže za kratak predah ili obilazak. Klikom na svako polje na mapi će se pojaviti boksić sa svim informacijama o mestu, i stvarima koje možete videti.

Povezane vesti: Putovanje najlakše uz SuperOdmor.rs

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.