Novi skandal u Crnoj Gori: Pozivali na ubijanje Srba i skandirali terorističkoj Oslobodilačkoj vojsci Kosova (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi skandal u Crnoj Gori: Pozivali na "ubijanje Srba" i skandirali terorističkoj "Oslobodilačkoj vojsci Kosova" (VIDEO)

Nastavlja se antisrpska propaganda u Crnoj Gori!

Verski i etnički motivisana mržnja koja poziva na ubijanje Srba, napad i poziv na etničko čišćenje, je nešto sa čim se srpski narod susreće svakodnevno.

Nadležni organi u Crnoj Gori gotovo da ništa ne preduzimaju po tom pitanju, kako bi se zaustavila vjerska i nacionalna netrpeljivost.

Tako se sinoć sa proslave iz Ulcinja moglo čuti skandiranje terorističkoj organizaciji "Oslobodilačkoj vojsci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosova".

Svedoci tvrde da je skandirano i "ubij, ubij, Srbina", prenose mediji.

Sve se to dešavalo u samom centru grada, tačnije u Pristanu pored Male plaže, a sve možete pogledati na priloženom video-snimku:

KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mladićima sa Kosova uskraćen boravak u Crnoj Gori zbog skandiranja OVK

Izvor: VOA, 29.Avg.2019

Petorici turista sa Kosova, koji su u u noći između srijede i četvrtka u Ulcinju pjevali pjesme o Oslobodilačkoj vojsci Kosova i omalovažavali crnogorske policajce, crnogorske vlasti uskratili su boravak u Crnoj Gori na šest mjeseci i novčano ih kaznili sa po 360 eura, nezvanično saznaje Glas...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.