Novi skandal potresa Veliku Britaniju: Glavni savetnik Borisa Džonsona prijavljen policiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 10:52

Novi skandal potresa Veliku Britaniju: Glavni savetnik Borisa Džonsona prijavljen policiji

Pod pritiskom ja da da ostavku.

Dominik Kamings, savetnik britanskog premijera Borisa Džonsona, koji je pod pritiskom javnosti da podnese ostavku zbog toga što je putovao dok su ograničenja zbog korona virusa bila na snazi, prijavljen je policiji zbog navodnog kršenja mera karantina.

Portparol Dauning strita i policija u Duramu, gradu u koji je putovao Kamings, za sada nisu dali komentar na tu informaciju.

Džonson je u nedelju stao u odbranu odluke Kamingsa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da otputuje iz Londona za Daram u vreme zabrane kretanja zbog pandemije korona virusa, uprkos tome što su neki poslanici iz njegove Konzervativne partije pozvali Kamingsa da podnese ostavku.

Kabinet premijera prethodno je saopštio da je Kamings otputovao 400 kilometara kako bi osigurao da njegov četvorogodišnji sin bude na odgovarajući način zbrinut nakon što je njegova supruga obolela od Kovida-19.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.