Novi protest malinara

Izvor: TvojPortal.com, 18.Avg.2011, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi protest malinara

Izvor:Bizlife.rs
Proizvođači maline iz okoline Ivanjice najavili su za sutra u podne novi protest zbog niske otkupne cene ovog voća.


Predsednik Udruženja Vilamet Miodrag Bogdanović kaže za Tanjug da je njihov osnovni zahtev izjednačavanje otkupnih cena na nivou Srbije. Sada se malina od proizvođača u okolini Arilja posle njihovog nedavnog protesta, preuzima po ceni od 100 dinara za kilogram, dok se svim ostalim malinarima nudi samo 75 do 80 dinara.
"To >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je neodrživo, zato se sutra od 12 časova okupljamo u centru Ivanjice i potom, ovog puta automobilima, krećemo preko Arilja do Požege, sa zahtevom nadležnima da svi proizvođači ovog voća u Srbiji imaju isti tretman. Dogovorili smo se i da predstavnici malinara iz svih krajeva Srbije dođu u nedelju u Ivanjicu da se dogovorimo o daljim merama‚‚ , kaže Bogdanović.

protestimalinari

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanjica: Protestna vožnja malinara

Izvor: B92, 19.Avg.2011, 00:25

Ivanjica -- Malinari iz Ivanjice će u petak u podne krenuti u protestnu vožnju do Požege...Proizvođači iz Ivanjice su nezadovoljni jer tvrde da se nedavno dogovorena cena od sto dinara za kilogram malina primenjuje isključivo u ariljskom kraju, a da proizvođači iz drugih gradova dobijaju 80 dinara...Zato...

Nastavak na B92...

Novi protest malinara

Izvor: Radio 021, 19.Avg.2011

Proizvođači maline iz okoline Ivanjice najavili su za podne novi protest zbog niske otkupne cene tog voća.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.