Novi neprimereni tekst Hrvatskog tjednika o Pupovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2021, 21:44

Novi neprimereni tekst "Hrvatskog tjednika" o Pupovcu

Zadarski ekstremno desni "Hrvatski tjednik", povodom polemike predsednika Zorana Milanovića i poslanika SDS S-a Milorada Pupovca, objavio je na naslovnici njihove fotografije, uz tekst iz kojeg proizlazi da ga je šef hrvatske države nazvao "lopinom" i poručuje da treba da se ubije.

"Crni Mićo, lopino, ubij se!", odštampano je velikim boldovanim slovima, a kao navodni odgovor Pupovca uobičajenom veličinom slova crvene boje navode: "Hoću, ali samo ako i moje ime posle uvrstite >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na jasenovački popis 'zaklanih od ustaša'!".

Portal zagrebačkog nedeljnika Novosti podseća da to nije prvi put da "Hrvatski tjednik", poznat po, kako ukazuju, uvredljivim komentarima na račun predstavnika manjina, posebno Srba, koje etiketira kao "agresore", "velikosrbe" i "četnike", objavljuje poruke koje pozivaju na nasilje protiv Pupovca, rugaju jasenovačkim žrtvama i negiraju genocid počinjen nad Jevrejima, Romima i Srbima u NDH.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Crni Mićo, lopino, ubij se!": Hrvatski list napisao uvredljiv tekst o Pupovcu

Izvor: Blic, 06.Apr.2021, 08:34

Zadarski ekstremno desni "Hrvatski tjednik", povodom polemike predsednika Hrvatske Zorana Milanovića i poslanika Samostalne demokratske srpske stranke(SDSS) Milorada Pupovca, objavio je na naslovnoj strani njihove fotografije, uz tekst iz kojeg proizilazi da je šef hrvatske države nazvao Pupovca "lopinom"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.