Novi kiks Barse, remi sa Seltom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi kiks Barse, remi sa Seltom

Fudbaleri Barselone odigrali su nerešeno, 2:2, sa Seltom u 14. kolu španske LaLige.

Izabranici Ernesta Valverdea tek treći put u sezoni remizirali u domaćem prvenstvu čime su dali šansu Valensiji i Real i Atletiko Madridu da se približe na tabeli.

Gosti iz Viga došli su do prednosti u 20. minutu kada je Jago Aspas savladao Ter Štegena. Selta je izvela sjajnu kontru, a Aspas je iskoriostio odbitak i postigao gol.

Ipak, Barsa je posle samo dva minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uspela da dođe do izjednačenja. Paulinjo je asistirao, a Mesi je snažnim udarcem poslao loptu u gol.

Na poluvreme se otišlo sa tim rezultatom, a u nastavku meča videli smo još dva gola.

Katalonski klub je potpuno preokrenuo rezultat u 62. minutu, kada je Luis Suares bio strelac. Alba je centrirao, a Suares je samo postavio stopalo i skrenuo loptu u gol.

Ipak, Selta je uspela da se oporavi i da preko Maksija Lopesa izjednači. Aspas je sjajno pronašao saigrača, a ovom nije bilo teško da postigne gol.

Do kraja meča nije bilo golova, pa je Barselona drugu utakmicu zaredom odigrala nerešeno. Barse je prva sa 36 bodova, dok je Selta osma sa 18.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bilbao odoleo "kralju", Real nije kaznio iks Barse

Izvor: B92, 02.Dec.2017

Fudbaleri Real Madrida nisu iskoristili remi Barselone pa su ostali na osam bodova zaostatka za najvećim rivalom posle 14. kola LaLige. Madriđani su imali skoro 20 šuteva, ali samo tri u okvir gola Bilbaa, međutim, nisu imali ni sreće jer su dva puta pogađali stative pored svog verovatno budućeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.