Novi incident u Nikšiću: Zapaljen automobil članu Izbornog štaba

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 10:41

Novi incident u Nikšiću: Zapaljen automobil članu Izbornog štaba

Najnoviji incident u Nikšiću se, prema saopštenju Demokratske Crne Gore, dogodio sinoć. Zapaljen je automobil članu Izbornog štaba te stranke Igoru Ćetkoviću.

Demokrate su na svom fejsbuk profilu objavili da je Ćetković i ranije, 23. februara, napadnut zajedno sa funkcionerom stranke Krstom Radovićem.

Demokratska Crna Gora je pozvala nadležne državne organe da hitno procesuiraju počinioca, prenosi podgorički portal CdM.

Iz policije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se još nisu oglašavali ovim povodom.

Izboru u Nikšižu se bliže, a incidenti su sve učestaliji.

Nikšić je drugi po veličini grad u Crnoj Gori, a izbori u tom gradu su važni i opoziciji, posebno DPS-u Mila Đukanovića i strankama aktuelne vlasti na državnom nivou.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zapaljen automobil članu Demokratske Crne Gore

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2021

NIKŠIĆ - Demokratska Crna Gora tvrdi da je njihovom povjereniku i članu izbornog centra iz Nikšića Igoru Ćetkoviću sinoć zapaljen automobil.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.