Novi dan o poslovanju Er Srbije, gost i Zoran Panović

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2017, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o poslovanju Er Srbije, gost i Zoran Panović

Novi dan o poslovanju Er Srbije, naslove iz štampe komentarisaće novinar Danasa Zoran Panović. Uživo smo i na protestu radnika Goše iz Smederevske Palanke.

Kako posluje Er Srbija, da li tu aviokompaniju moze da zadese sudbine Alitalije i Er Berlina, koji su bankrotirali nakon što je glavni akcionar Etihad objavio prestanak finansiranja? O tome u temi jutra novinar nedeljnika Vreme Radomir Marković i urednik portala Tango six Petar Vojinović.

Društveno političke >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << teme o kojima piše štampa komentarisaće novinar lista Danas Zoran Panović.

Uživo smo ispred Vlade Srbije, gde su za utorak u 10 sati radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke najavili protest. Traže od države traže da stupi u kontakt sa vlasnikom te fabrike i da se nađe rešenje za njihove probleme.

Centar za pozitivan razvoj dece i omladine Cepora organizuje besplatnu školu ličnog razvoja za mlade od 17 do 26 godina. Mladi će na interaktivnim radionicama imati priliku da ojačaju svoje veštine, i učiti da rade na sebi i svojim ciljevima. Više o radionicama saznaćemo od Lidije Bukvić, programske direktorke Cepore.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.