Izvor: Mondo, 31.Mar.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sitroen SUV: Najudobniji i najpovoljniji (VIDEO)

Početna cena Sitroena C5 Aircross sa benzincem od 130 "konja" iznosi primamljivih 19.900 evra.

Izvor: MONDO

Čuvena Sitroenova oznaka "C5" je i dalje živa. Ona više ne označava limuzinu, već sada uz dodatak Aircross jedan veoma komforan SUV model iz C segmenta.

Osim zanimljivog dizajna, karakterističnog za nove Sitroene, novi Sitreon C5 Aircross garantuje veoma udobnu vožnju, koja se oduvek bila zaštitni znak ove francuske marke. Udobnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je postignuta zahvaljujući oslanjanju na "hidrauličnim progresivnim jastucima" i posebnim "Advanced Comfort" sedištima, za koje francuski proizvođač tvrdi da nude neprevaziđeni komfort u vožnji.

Zadnja klupa je podeljena na tri zasebna sedišta, koja se mogu nezavisno pomerati u opsegu od 15 centimetara, kao i preklapati. Kada se maksimalno približe prednjim sedištima, prtljažni prostor se povećava na čak 720 litara, što je redord u klasi.

Kupcima su na raspolaganju benzinski i dizel motori od 130 i 180 KS, a tu je i novi automatski osmostepeni menjač.

Atraktivna je i početna cena koja za model sa benzincem od 130 "konja" iznosi primamljivih 19.900 evra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.