Novi Sad u četvrtak bez vode

Izvor: Kurir, 14.Nov.2012, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad u četvrtak bez vode

Cisterne sa pijaćom vodom biće postavljene ispred Urgentnog centra, dečje bolnice, porodilišta, državne i Klinike za dijalizu, zatvora i u centrima Sremske Kamenice, Sremskih Karlovaca, Bukovca i Petrovaradina

NOVI SAD - Novi Sad i prigradska naselja u četvrtak će bez vode ostati od osam sati do večernjih časova zbog radova na Pogonu za preradu i distribuciju vode.

Zbog toga će u sistemu biti pet puta manja količina vode od uobičajene, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tako da je moguće samo da u nižim spratovima pojedinih zgrada bude vode vrlo slabog pritiska.

Cisterne sa pitkom vodom biće postavljene ispred Urgentnog centra, dečje bolnice, porodilišta, državne i Klinike za dijalizu, zatvora i u centrima Sremske Kamenice, Sremskih Karlovaca, Bukovca i Petrovaradina.

Dom zdravlja u Novom Sadu će raditi pod posebnim režimom rada kao tokom vikenda i praznika. Kako je najavljeno iz pres službe Doma zdravlja, pedijatri i stomatolozi sutra će 24 sata dežurati u objektu u Rumenačkoj ulici.

Lekari opšte medicine radiće u objektu na Limanu od sedam do 20 sati, a ekipe Službe za kućno lečenje redovno će posećivati svoje pacijente.

Svi pacijenti koji su zakazali preglede za 15. novembar biće pregledani u istim terminima 17. novembra, kada će svi objekti Doma zdravlja raditi kao rednim danom.

Iz Doma zdravlja upućen je apel građanima da sutra dolaze samo u hitnim slučajevima.

Bačka strana grada i prigradska naselja koja se nalaze na njoj vodu će dobiti između 19 i 20 sati, a niži delovi Petrovaradina, Donja Kamenica, niži delovi Sremskih Karlovaca i Ledinci vodu će dobiti do 22 sata.

U višim delovima naselja na sremskoj strani grada stabilizacija sistema očekuje se oko ponoći. Iz "Vodovoda" je upućen apel građanima da danas ne uzimaju nepotrebno velike zalihe vode i da, ukoliko to rade u večernjim časovima, ne čine maksimalnim mlazom da se ne bi poremetilo sistem vodosnabdevanja već večeras.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zbog nestašice vode u četvrtak otkazane sve operacije u Kliničkom centru

Izvor: Novine novosadske, 14.Nov.2012

Zbog najavljene nestašice vode, Klinički centar Vojvodine otkazao je sve operacije zakazane za četvrtak. Pacijenti koji su bili na rasporedu, biće u najkraćem mogućem roku pozvani zbog zakazivanja novog termina.. Bez obzira na najavljenu restrikciju vode, Urgentni centar, koji ima rezervoare sa...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.