Ceo Novi Sad sutra bez vode

Izvor: Mondo, 14.Nov.2012, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo Novi Sad sutra bez vode

Novi Sad i prigradska naselja sutra će bez vode ostati od osam sati do večernjih časova zbog radova na Pogonu za preradu i distribuciju vode.

Zbog toga će u sistemu biti pet puta manja količina vode od uobičajene, tako da je moguće samo da u nižim spratovima pojedinih zgrada bude vode vrlo slabog pritiska.

Cisterne sa pitkom vodom biće postavljene ispred Urgentnog centra, dečje bolnice, porodilišta, državne i Klinike za dijalizu, zatvora i u centrima Sremske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kamenice, Sremskih Karlovaca, Bukovca i Petrovaradina.

Dom zadravlja u Novom Sadu će raditi pod posebnim režimom rada kao tokom vikenda i praznika. Kako je najavljeno iz pres službe Doma zdravlja, pedijatri i stomatolozi sutra će 24 sata dežurati u objektu u Rumenačkoj ulici.

Lekari opšte medicine radiće u objektu na Limanu od sedam do 20 sati, a ekipe Službe za kućno lečenje redovno će posećivati svoje pacijente.

Svi pacijenti koji su zakazali preglede za 15. novembar biće pregledani u istim terminima 17. novembra, kada će svi objekti Doma zdravlja raditi kao rednim danom.

Iz Doma zdravlja upućen je apel građanima da sutra dolaze samo u hitnim slučajevima.

Bačka strana grada i prigradska naselja koja se nalaze na njoj vodu će dobiti između 19 i 20 sati, a niži delovi Petrovaradina, Donja Kamenica, niži delovi Sremskih Karlovaca i Ledinci vodu će dobiti do 22 sata.

U višim delovima naselja na sremskoj strani grada stabilizacija sistema očekuje se oko ponoći.

Iz "Vodovoda" je upućen apel građanima da danas ne uzimaju nepotrebno velike zalihe vode i da, ukoliko to rade u večernjim časovima, ne čine maksimalnim mlazom da se ne bi poremetilo sistem vodosnabdevanja već večeras.

(Beta/Ilustracija: Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad u četvrtak bez vode

Izvor: Kurir, 14.Nov.2012

Cisterne sa pijaćom vodom biće postavljene ispred Urgentnog centra, dečje bolnice, porodilišta, državne i Klinike za dijalizu, zatvora i u centrima Sremske Kamenice, Sremskih Karlovaca, Bukovca i Petrovaradina..NOVI SAD - Novi Sad i prigradska naselja u četvrtak će bez vode ostati od osam sati...

Nastavak na Kurir...

Novi Sad sutra ostaje bez vode

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Nov.2012

Ceo Novi Sad i prigradska naselja sutra neće imati vode od sedam do 20 sati zbog radova na “Fabrici vode”. Dom zdravlja “Novi Sad” primaće samo hitne slučajeve, a svi pregledi zakazani za sutra biće obavljeni u subotu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Novi Sad i prigradska naselja ceo dan bez vode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2012, 04:58

NOVI SAD -..Novi Sad i prigradska naselja od jutros su bez vode zbog radova na Pogonu za preradu i distribuciju vode u novosadskom Vodovodu, a normalizacija snabdevanja očekuje se uveče...Zbog radova je u sistemu pet puta manja količina vode od uobičajene, tako da vode ima samo na nižim spratovima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U Novom Sadu vino umesto vode

Izvor: Mondo, 15.Nov.2012

Turistička manifestacija Dan mladog portugizera svatovca biće održana danas na Trgu slobode Novog Sada. Istovremeno, grad i prigradska naselja će biti bez vode od osam sati ujutru do večernjih časova zbog radova na Pogonu za preradu i distribuciju vode...Novi Sad i prigradska naselja će danas...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.