Novi Sad sutra bez vode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2012, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad sutra bez vode

NOVI SAD -

Novi Sad i prigradska naselja sutra će bez vode ostati od osam sati do večernjih časova zbog radova na Pogonu za preradu i distribuciju vode.

Zbog toga će u sistemu biti pet puta manja količina vode od uobičajene, tako da je moguće samo da u nižim spratovima pojedinih zgrada bude vode vrlo slabog pritiska.

Cisterne sa pitkom vodom biće postavljene ispred Urgentnog centra, dečje bolnice, porodilišta, državne i Klinike za dijalizu, zatvora i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << centrima Sremske Kamenice, Sremskih Karlovaca, Bukovca i Petrovaradina.

Bačka strana grada i prigradska naselja koja se nalaze na njoj vodu će dobiti između 19 i 20 sati, a niži delovi Petrovaradina, Donja Kamenica, niži delovi Sremskih Karlovaca i Ledinci vodu će dobiti do 22 sata.

U višim delovima naselja na sremskoj strani grada stabilizacija sistema očekuje se oko ponoći.

Iz "Vodovoda" je upućen apel građanima da danas ne uzimaju nepotrebno velike zalihe vode i da, ukoliko to rade u večernjim časovima, ne čine maksimalnim mlazom da se ne bi poremetilo sistem vodosnabdevanja već večeras.

U Domu zdravlja "Novi Sad" će, kako se navodi u saopštenju, 24 sata dežurati pedijatri i stomatolozi u objektu Rumenačka, u Rumenačkoj 102.

Lekari opšte medicine rade u dežurnom objektu na Limanu od 7 do 20 časova, a ekipe Službe za kućno lečenje posećivaće svoje pacijente.

Svi pacijenti koji su zakazani za sutra će biti pregledani u istim terminima, ali u subotu, 17. novembra, kada će svi objekti Doma zdravlja raditi kao redovan radni dan.

Iz Doma zdravlja, takođe, apeluju da se sutra dolazi samo u hitnim slučajevima i poručuju da će kol centar raditi redovno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi Sad: Kako izgleda dan bez vode

Izvor: Mondo, 15.Nov.2012, 14:27

Novi Sad i prigradska naselja od jutros su bez vode zbog radova na Pogonu za preradu i distribuciju vode u novosadskom Vodovodu, a normalizacija snabdevanja očekuje se uveče...Zbog radova je u sistemu pet puta manja količina vode od uobičajene, tako da vode ima samo na nižim spratovima pojedinih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.