Novi Sad: Ledenice prete! (VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 07.Feb.2012, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Ledenice prete! (VIDEO+FOTO)

Novi snežni talas Novi Sad je dočekao spreman, makar kada je reč o grejanju. Iz novosadske toplane, koja snabdeva više od 100.000 stanova toplotnom energijom, poručuju da je zabeležena rekordna potrošnja gasa od 1,5 miliona kubika dnevno.

Beograd: Ledenica usmrtila ženu

U Beogradu sve glavne saobraćajnice prohodne

U Nišu oko 4.000 domaćinstava bez struje

S druge strane, svi koji su prinuđeni da izađu na ulicu rizikuju da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ih pogodi ledenica ili da putuju mnogo duže nego uobičajeno. Naime, iako su centralne gradske ulice očišćene, saobraćaj se odvija otežano.

Najveću pretnju, pak, predstavljaju ledenice koje se spuštaju sa većine krovova. Vlasnici privatnih lokala okačili su obaveštenja prolaznicima, kojima upozoravaju na opasnost od odvaljivanja leda sa oboda krovova.

(S media)

Foto: Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.