Novi Piksarov kratkometražni crtani

Izvor: Crtaci.info, 19.Maj.2011, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Piksarov kratkometražni crtani

Pixar koji je uz Disney kompaniju postao vodeća firma za proizvodnju kompjuterski animiranih filmova priprema novi kratkometražni crtani film pod nazivom "La Luna".


Radnja animacije
Bajkovita animacija govori o malom dečaku koji odrasta pod čudnim okolnostima. Jedne večeri ga otac i deda vode sa sobom na posao.
U starom drvenom čamcu, veslali su daleko preko mora sve do tačke gde se kopno više ne može videti, a onda su se zaustavili i nastavili da sede čekajući. Veliko iznenađenje očekuje dečaka kad otkrije čime se bave njegovi otac i deda. U njemu se postavlja pitanje da li da ide koracima svog oca ili koracima svog dede? Da li će uspeti da pronađe sopstveni put u sredini različitih i suprotstavljenih mišljenja?

"La Luna" je 19-ti po redu Pixarov kratkometražni crtani.

Premijerno će biti predstavljen publici na Annecy festivalu - Internacionalnom festivalu animacije koji se održava u Francuskoj i koji će ove godine trajati od 6. do 11. juna.

Režiser i scenarista je Enrico Casarosa koji u kompaniji Pixar radi od 2002. godine i koji je radio kao scenarista na crtaćima kao što su: Cars, Ratatouille i Up.

Nastavak na Crtaci.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Crtaci.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Crtaci.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.