Novi Pazar u gostima pobijedio Mladost (VIDEO)

Izvor: SandzakPress.net, 01.Apr.2023, 16:21

Novi Pazar u gostima pobijedio Mladost (VIDEO)

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su u gostima lučansku Mladost 3:1 u meču, 28. kola Super lige. Strelci za Novi Pazar bili su Miloš Mijić u 27, Nikola Bogdanovski u 48. i Andrija Majdevac u 72. minutu. Gol za Mladost postigao je Nemanja Žunić u 34. minutu. Novi Pazar je zabeležio 14. pobedu u prvenstvu i sa 47 poena zauzima šesto mesto na tabeli. Mladost je na 14. poziciji sa 21 bodom. U narednom kolu Novi Pazar će dočekati Radnik, dok će Mladost gostovati Napretku. The post Novi Pazar u gostima pobijedio Mladost (VIDEO) appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili Mladost GAT

Izvor: Beta, 01.Apr.2023

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu Mladost GAT sa 4:2, u utakmici 28. kola Super lige Srbije.Strelci za Zvezdu bili su Aleksandar Katai u 18. i 90, Gelor Kanga iz penala u četvrtom minutu nadoknade poluvremena i Marko Rakonjac u 83. minuutu.Dvostruki strelac za Mladost GAT bio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.