Novi Pazar domaćin trećeg kola Kupa Srbije u atletici

Izvor: Danas, 04.Jul.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar domaćin trećeg kola Kupa Srbije u atletici

Treće kolo Kupa Srbije u atletici, koje će se održati predstojećeg vikenda u Novom Pazaru, okupiće više od 200 takmičara i biće masovnije od prethodnih nadmetanja održanih u Beogradu i Sremskoj Mitrovici, najavili su danas organizatori. Članak Novi Pazar domaćin trećeg kola Kupa Srbije u atletici se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Novi Pazar domaćin trećeg kola kupa Srbije u atletici

Izvor: SandzakPress.net, 04.Jul.2019

Povodom trećeg kola kupa Srbije u atletici čiji je domaćin Novi Pazar na čelu sa AK Novi Pazar kao jednim od najuspješnijih klubova u državi, održana press konferencija u prostorijama dvorane Pendik. Preko 200 takmičara u raznim atletskim disciplinama odmjeriće snage, a domaći takmičari Elzan...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.