Novi Pazar: Zbog krađe novca, vjerskih knjiga i ozvučenja iz džamije uhapšen I.Š. iz Peći

Izvor: SandzakPress.net, 10.Dec.2019, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Zbog krađe novca, vjerskih knjiga i ozvučenja iz džamije uhapšen I.Š. iz Peći

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su I. Š. (30) iz Peći zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo krađa. “Sumnja se da je on krajem oktobra ove godine, više puta ukrao novac, vjerske knjige i ozvučenje iz jedne džamije u okolini Novog Pazara”, saopšteno je iz PU Novi Pazar, ne navodeći se o kojoj džamiji je riječ. Osumnjičenom je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, određeno zadržavanja do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Uhapšen zbog nanošenja teških telesnih povreda

Izvor: Bor030.net, 11.Dec.2019, 08:01

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su B. P. (1994) iz Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teška telesna povreda. Sumnja se da je on u Zaječaru, nakon verbalne rasprave, zadao udarac devetnaestogodišnjem sugrađaninu i teško ga povredio....

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.