Novi Pazar: Uhapšen zbog krađe i povrede službenog pečata

Izvor: SandzakPress.net, 27.Maj.2017, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Uhapšen zbog krađe i povrede službenog pečata

Novopazarska policija uhapsila je M. S. (39) zbog sumnje da je tri ruleta koja su mu prethodno oduzeta zamijenio neispravnim, saopštila je danas policija. Osumnjičen je i da je prethodno sa svoja tri lokala skinuo službene pečate kojim su bili plombirani, odnosno zatvoreni, navodi se u saopštenju. On se tereti za skidanje službenog pečata i tešku kradju. “M. S. je, kako se sumnja, sa ulaznih vrata svoja tri lokala, u kojima su bili ostavljeni na čuvanje predhodno mu oduzeti ruleti, a lokali plombirani, zamijenio drugim neispravnim ruletima”, saopštila je policija. (Agencije)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar: Tri ruleta zamenio neispravnim

Izvor: B92, 27.Maj.2017

Novi Pazar -- Novopazarska policija uhapsila je M. S. (39) zbog sumnje da je tri ruleta koja su mu prethodno oduzeta zamenio neispravnim, saopštila je lokalna policija...Osumnjičen je i da je prethodno sa svoja tri lokala skinuo službene pečate kojim su bili plombirani, odnosno zatvoreni, navodi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.