Novi Pazar: Posle sudara sevali noževi, napadač pobegao VIDEO

Izvor: B92, 05.Maj.2021, 13:31

Novi Pazar: Posle sudara sevali noževi, napadač pobegao VIDEO

Novi Pazar -- Novopazarska policija i dalje traga za I. L. (39) iz tog grada zbog sumnje da je nožem teško povredio E.M. (29), objavio je danas radio "Sto plus".

Do svađe, a potom i do tuče dvojice muškaraca, došlo je sinoć u Ulici Stefana Nemanje, nakon sudara motocikla, kojim je upravljao E.M., i automobila, za čijim volanom je bio I. L., koji su se kretali u istom smeru.

Prilikom fizičkog obračuna I. L. je nožem ubo E.M. u grudi, nanevši mu povrede srčane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << maramice. Nakon toga je pobegao, a policija intenzivno traga za njim.

Povređeni muškarac je, posle ukazane pomoći u novopazarskoj Opštoj bolnici, prevezen u Klinički centar Srbije. Prema informacijama iz te zdravstvene ustanove, operisan je, ali je njegovo stanje i dalje kritično i priključen je na respirator.

Prema saznanjima radija "Sto plus", E.M. je 2010. godine nožem ubio Nedžada Osmanovića (18), učenika Škole za dizajn tekstila i kože.

Za to ubistvo je osuđen na 10 godina zatvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.