Novi Pazar: Policija obezbeđuje kuću koju navodno pohodi duh

Izvor: AlternativneVesti.com, 09.Avg.2011, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Policija obezbeđuje kuću koju navodno pohodi duh

Dva policijska automobila obezbeđivali su noćas kuću Esa Vrujčanina u Sandžačkoj ulici u novopazarskom naselju Hadžet, koju navodno već četvrtu noć pohodi džin (duh ili đavo). Policija je tu da bi onemogućila okupljanje većeg broja građana, od kojih neki, uvereni u ovu pojavu, klanjaju ne bi li molitvama pomogli porodici Vrujčanin da se oslobodi ove neželjene pojave, dok je veliki broj i onih koji dolaze iz puke radoznalosti.
Niko od porodice Vrujčanin nije bio noćas raspoložen >> Pročitaj celu vest na sajtu AlternativneVesti.com << za bilo kakve izjave. Oni su okupljene sugrađane molili da se ne zadržavaju pred njihovom kućom, obrazlažući to tvrdnjom da je njihova porodica u „velikom problemu“.
Dobro obavešteni tvrde da se u kući Vrujčanina nalaze imami koji čitaju prigodne ajete iz Kurana i da među njima ima onih koji su došli iz Bosne i Hercegovine i pokušavaju da porodici Vrujčanin vrate mir.
Sandžačka ulica je ove devete ramazanske noći prilično prometna, jer mnogima je dovoljno da njome samo prođu pored kuće Vrujčanina na čijem krovu, kako se tvrdi, džin najviše obitava.

Nastavak na AlternativneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AlternativneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AlternativneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.