Novi Pazar: Bez preminulih pacijenata, a 22 na bolničkom lečenju

Izvor: Beta, 08.Avg.2020, 11:14

Novi Pazar: Bez preminulih pacijenata, a 22 na bolničkom lečenju

Na odeljenjima Regionalnog kovid centra u Novom Pazaru leče se 22 pacijenata, od kojih dvoje na mehaničkoj ventilaciji (high-flow), saopšteno je danas.Štab za vanredne situacije saopštio je da u petak u Regionalnom kovid centru u Novom Pazaru nije bilo preminulih.Na bolničko lečenje u petak je primljeno dvoje novih pacijenata, a sedmoro je otpušteno na kućno lečenje, dok transporta nije bilo.Tokom prethodnog dana uradjeno je 38 seroloških (brzih) testova, od kojih je devet bilo pozitivno, a u Kovid ambulanti Doma zdravlja bilo je 144 pregleda pacijenata, od kojih 30 prvih i 114 kontrolnih.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Novi Pazar: Bez preminulih pacijenata, a 22 na bolničkom lečenju

Izvor: Danas, 08.Avg.2020

Prethodnog dana u Novom Pazaru nije bilo preminulih od koronavirusa, niti transportovanih pacijenata u veće zdravstvene centre.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.