Novi Beograd deci: OŠ Nadežda Petrović dobila novu ogradu, kapije i uređen sportski teren

Izvor: Blic, 17.Mar.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Beograd deci: OŠ "Nadežda Petrović" dobila novu ogradu, kapije i uređen sportski teren

U školi "Nadežda Petrović" završeni su radovi na ograđivanju dvorišta i uređenju sportskog terena. Zamenjena je stara dotrajala ograda prema ulici i stavljene dve nove kapije. U okviru radova postavljena je i zaštitna ograda iza golova na sportskom terenu koji je takođe renoviran.

Opština Novi Beograd je u proteklom periodu finansirala radove na uređenju i popravkama više škola na svojoj teritoriji, kako bi đacima obezbedila bolje i bezbednije uslove za rad i boravak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u njima.

Na terenu su zamenjene konstrukcije za koševe i postavljeni novi golovi za fudbal i rukomet. Ceo teren je i obeležen.

Školu je danas posetio Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd.

- Pre nekoliko meseci završili smo ogradu oko škole "Marko Orešković", koja je tu prekoputa. Ovde smo uradili ogradu i teren, i nadam se da su deca zadovoljna. Možda to nije mnogo, ali je shodno našim mogućnostima. Voleo bih da budemo u mogućnosti da sve škole na Novom Beogradu budu unificirane, i dobiju ovakve ograde - rekao je Šapić.

Oko škole je sređeno zelenilo, posečeno staro rastinje i žbunje iz bezbednosnih razloga, potencijalne opasnosti po decu u školskom dvorištu.

Direktorka škola Ivana Stjepanović, zahvalila je opštini jer je, kako je rekla , škola najzad posle 60 godina dobila valjanu ogradu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.