Novaković (NS) u otvorenom pismu Vulinu: Novi Sad je postao kriminalni eldorado

Izvor: Beta, 08.Maj.2021, 10:08

Novaković (NS) u otvorenom pismu Vulinu: Novi Sad je postao kriminalni eldorado

Predsednik novosadskog odbora Narodne stranke (NS) Borislav Novaković poručio je u otvorenom pismu ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu da taj grad više nije bezbedan već je "postao kriminalni eldorado, baza i utočište za organizovani kriminal".Kako je naveo Novaković, u Novom Sadu, čiji je on nekad bio gradonačelnik, deluje "organizovana kriminalna grupa predvodjena Slobodanom Milutinovićem Snajperom", koji je "zaštićen i bezbedan, jer ga neko očito štiti"."On nije na slobodi zbog nedostatka dokaza, nego zbog političke podrške koju ima u Novom Sadu. Nije nepoznato da je ovaj kriminalac lični prijatelj gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića", naveo je Novaković, dodajući da je Vučević zvanično u gradskoj kući primio delegaciju FK Kabel sa Milutinovićem na čelu.Prema rečima Novakovića, "do pre mesec dana ovaj kriminalac je sedeo u upravnom odboru FK Vojvodine zajedno sa načelnikom BIA za Novi Sad Nikolom Vasiljevićem", koji u tome "očito nije video nikakvu moralnu, pravnu i profesionalnu smetnju"."Nemoguće je u isto vreme štititi kriminalace i brinuti o bezbednosti gradjana Novog Sada.  Poslednji trenutak da se nešto preduzme, nepovratno je ostao iza nas. Sada je trenutak da se pokušaju prevenirati i sprečiti najteži oblici kriminalnog ponašanja i fizičke zaštite gradjana", istakao je Novaković.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Narodna stranka pita Vulina: Ko štiti Slobodana Milutinovića Snajpera?

Izvor: N1 televizija, 08.Maj.2021

Predsednik novosadskog GO Narodne stranke Bora Novaković uputio je otvoreno pismo ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu, u kom zahteva da se utvrdi ko štiti Slobodana Milutinovića Snajpera, nezvaničnog vođu navijača FK Vojvodina.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.