Nova stranka: Protiv vlasti koja je od gradjana ukrala opštinu

Izvor: Beta, 25.Maj.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka: Protiv vlasti koja je od gradjana ukrala opštinu

Nova stranka (NOVA) saopštila je danas da su Vračarci digli glas protiv vlasti koja je, gradjanima ukrala opštinu. Funkcioneri i aktivisti Odbora Nove stranke beogradske opštine Vračar razgovarali su danas sa gradjanima na Kalenić pijaci o problemima sa kojima je suočena jedna od centralnih gradskih opština i pozvali ih na večerašnji protest Jedan od pet miliona, u 18.00 časova kod Terazijske česme, tokom kojeg će govoriti predsednik njenog Saveta Aris Movsesijan."U saradnji sa članovima Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke, Narodne i Stranke moderne Srbije, razmenili smo sa velikim brojem zainteresovanih Vračaraca ideje i buduće planove u delovanju, kako bismo ovaj, prekrajanjem izborne volje, ukradeni deo prestonice konačno ponovo vratili u ruke gradjana, kojima i pripada", saopštila je NOVA.Nova stranka je istakla da je potrebno zajedničkim snagama ne samo Vračar, već i ceo Beograd, učiniti "slobodnim gradom, u slobodnoj Srbiji na putu povratka demokratiji i vrednovanju ljudskih prava i, iznad svega, na doslednom putu ka Evropskoj uniji".Razgovorom sa sugradjanima na Kalenić pijaci, tokom kojeg je prikupljeno nekoliko stotina potpisa podrške, Nova stranka je nastavila sa akcijama kakve sprovodi svakog vikenda, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Otvorena" prva "Slobodna zona" u Nišu bez Narodne stranke

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Maj.2019

Organizatori prve "Niške zone slobode" Savez za Srbiju-Niš, Pokret slobodnih građana Niš, Nova stranka Niš i Pokret mladih Za Niš bez straha, razgovarali su danas u centru Niša o budućnosti Niša i Srbije. Na pitanje novinara "zašto nema predstavnika Narodne stranke, predsednik GrO DS Miodrag...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.