Nova smena turista: VELIKE GUŽVE na našim granicama

Izvor: Mondo, 02.Avg.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova smena turista: VELIKE GUŽVE na našim granicama

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske i da tada zadržavanja mogu biti višesatna.

Vozače, koji kolima kreću na odmor van naše zemlje, već sad očekuju gužve na najfrekventnijim graničnim prelazima. Uvidom u snimke sa kamera AMSS-a, koje se nalaze na graničnim prelazima, vidi se veliki broj vozila na prelazima sa Makedonijom, Bugarskom, Hrvatskom i Mađarskom, u oba smera.

Velika gužva, takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u oba smera, od ranog jutra je i na graničnom prelazu Evzoni (između Severne Makedonije i Grčke).

Više vozila ima i na našim putevima. Najopterećeniji će biti autoputevi, ali i magistralni putevi koji vode ka Crnoj Gori.

Auto-moto savez Srbije navodi da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske i da tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Intenziviranje saobraćaja se očekuje u toku dana, a posebno tokom predstojećeg vikenda zbog još jedne smene turista.

AMSS vozačima savetuje da, ukoliko planiraju putovanje, krenu pre ili posle vikenda, a ukoliko moraju da putuju tokom vikenda da koriste manje frenkventne granične prelaze i pripreme se za moguća duža zadržavnja.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema čekanja.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.