Izvor: N1 televizija, 30.Sep.2021, 10:52

Nova.rs: Sporazum o saradnji opozicije – nenapadanje, jedna lista u Beogradu…

Opozicija okupljena oko Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa i Demokratske stranke (DS) uputila je stranci Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića i Ne davimo Beograd predlog sporazuma o saradnji, a prema saznanjima portala Nova.rs taj tekst će biti upućen i Narodnoj stranci Vuka Jeremića.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstavljen predlog za saradnju opozicije koji su sačinili Ne davimo Beograd i ZZS

Izvor: Danas, 30.Sep.2021

Pokret Ne davimo Beograd i stranka Zajedno za Srbiju (ZZS) predstavili su danas predlog za saradnju opozicionih stranaka i organizacija pred prestojeće predsedničke, parlamentarne i izbore u Beogradu, pod nazivom "Put do pobede".

Nastavak na Danas...

Procurio tekst sporazuma opozicije

Izvor: B92, 30.Sep.2021

Beograd -- Među opozicionim strankama SSP, DS, PSG, Pokret za preokret, inicijativa Ne davimo Beograd i Zajedno za Srbiju kruži predlog sporazuma o saradnji...Prema saznanjima Tanjuga, taj sporazum su zajedno pisale sve stranke...Kako je Tanjugu rečeno u grupaciji okupljenoj oko Stranke slobode i...

Nastavak na B92...

(Ne)sporazum opozicije u studiju N1: Programske kolone ili jedinstvena lista?

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2021, 10:48

Nakon što su različite opozicione stranke predstavile predloge sporazuma o saradnji na predstojećim izborima u Beogradu i Srbiji, neizvesno je da li će se složiti oko modela izlaska na birališta. Da opozicija treba da izađe zajedno u Beogradu smatraju potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.