Nova krađa srpske imovine u Babinom Mostu kod Obilića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2020, 12:02

Nova krađa srpske imovine u Babinom Mostu kod Obilića

Slavku Petroviću u Babinom Mostu kod Obilića nepoznate osobe ukrale su deo poljoprivredne mehanizacije, vredne više od 1.000 evra, prenosi RTS.

Petrović je krađu prijavio kosovskoj policiji, koja je izvršila uviđaj i započela istragu.

Pre mesec dana Petrovićima je iz dvorišta ukraden rasni pas "srpski gonič", koji je na više takmičenja osvajao priznanja.

Suočavaju se sa stalnim krađama i upadima na njihova imanja, a lopovi najčešće kradu poljoprivrednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mehanizaciju i stoku.

Sve slučajeve krađe Petrovići su prijavljivali policiji, ali ni jedan slučaj nije rešen.

Babin Most je jedno od malobrojnih sela između Kosovske Mitrovice i Prištine u kojima su Srbi ostali da žive i nakon sukoba 1999. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.