Nova drama Kardašijanovih: Brus Džener se ženi Krisinom najboljom prijateljicom

Izvor: Blic, 07.Maj.2015, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova drama Kardašijanovih: Brus Džener se ženi Krisinom najboljom prijateljicom

Brus Džener ne mari za mišljene bivše supruge. On je zaljubljen u Rondu, najbolju prijateljicu Kris Džener. Ronda zna istinu o njemu od samog početka i prihvatila ga je bez obzira na to što želi da promenio pol.

Iako je čvrsto odlučio da promeni pol, na čemu trenutno radi, Brus ne želi da ostatak života provede sam.

Bivši olimpijac navodno je u vezi sa Rondom Kamihirom, a par planira da zaplovi u bračnu luku, piše HollywoodLife.

- Džener je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nameravao da oženi Rondu. Njihova veza je jedna od najiskrenijih koje je ikada imao - izjavio bliski izvor.

Jedini problem mogla bi da bude Kris Džener (59), jer je Ronda jedna od njenih najboljih prijateljica.

- Brus zbog toga ne brine, jer je zaljubljen. Ronda zna istinu o njemu od samog početka i prihvatila ga je, bio muško ili žensko. Potpuno su opčinjeni jedno drugim - rekao je izvor i dodao:

- Ronda često prespava u Dženerovoj kući u Malibuu, a pomaže mu i oko odevnih kombinacija i šminke.

I dok Brusove tri bivše supruge nisu želele da budu u braku sa čovekom koji želi da promeni pol, Rondi to, čini se, ne smeta.

Njih dvoje su skoro dvadeset godina bili komšije, a Rondine ćerke Spenser i Mejdi odrasle su sa Dženerovim ćerkama Kendal i Kajli.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.