Mislite da ne može luđe? Brus Džener se ženi najboljom drugaricom bivše žene!

Izvor: Scandal.rs, 07.Maj.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislite da ne može luđe? Brus Džener se ženi najboljom drugaricom bivše žene!

Brus namerava da se oženi Rondom. Njihova veza je jedna od najiskrenijih koje je ikada imao“, kazao je bliski izvor.

Ipak, problem bi mogla da bude njegova bivša supruga, Kris Džener (59) jer je Ronda jedna od njenih najboljih prijateljicama.

Brusa to ne zabrinjava jer jer zaljubljen. Ronda zna istinu o njemu od samog početka i prihvatila ga je bez obzira bio muško ili žensko. Potpuno su opčinjeni jedno drugim“, rekao je izvor i dodao kako Ronda >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << često prespava u njegovoj kući u Malibuu, a pomaže mu i oko odećom i šminke.

Njih dvoje su skoro 20 godina bili komšije, a njene ćerke Spenser i Medi odrastale su zajedno sa njegove dve, Kendal i Kajli.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Mislite da ne može luđe? Brus Džener se ženi najboljom drugaricom bivše žene!

Izvor: Svet, 07.Maj.2015

Novopečena žena Brus Džener (65) nema nameru da ostatak života provede sam. Bivši olimpijac navodno je u vezi sa Rondom Kamihirom (52), a par planira i venčanje, piše HollywoodLife. . “Brus namerava da se oženi Rondom. Njihova veza je jedna od najiskrenijih koje je ikada imao“, kazao je bliski...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.