Nova bronza za strelce u Buenos Ajresu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2018, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova bronza za strelce u Buenos Ajresu

Reprezentativka Srbije u streljaštvu, Marija Malić, donela je timu Srbije treću medalju na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu. Ona je osvojila bronzu u gađanju vazdušnom puškom i tako ponovila uspeh Alekse Mitrovića u istoj disciplini. Plivačica Anja Crevar juče je bila srebrna u disciplini 200 metara mešovitim stilom.

Osamnaestogodišnja Pazovčanka imala je brojne uspone i padove tokom kvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i finala. Odlično je počela takmičenje, a potom u poslednjih nekoliko hitaca izborila mesto u finalu.

U borbi za odličja slabije je počela, ali u središnjici finala imala nekoliko sjajnih hitaca, koji su joj doneli i prvo mesto. Ipak, Dankinja Grundsoe i Indijka Ghoš bile su preciznije u završnici, pa je Malićeva morala da se zadovolji trećim mestom na pobedničkom postolju. Ona je medalju istog sjaja osvojila i na ovogodišnjem Evropskom juniorskom prvenstvu u Đeru, a pre mesec dana debitovala je i za seniorsku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u korejskom Čangvonu.

Dosadašnjim rezultatima potvrdila je veliki potencijal i dokazala da je s pravom mnogi smatraju pravom naslednicom Ivane Anđušić Maksimović i Andree Arsović.

Mariju Malić i Aleksu Mitrovića u nastavku Olimpijskih igara mladih očekuje i nastup u disciplini međunarodni mešoviti parovi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bronza za Mariju Malić na Olimpijskim igrama mladih

Izvor: B92, 08.Okt.2018

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Marija Malić osvojila je bronzanu medalju vazdušnom puškom na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu.

Nastavak na B92...

Marija Malić osvojila bronzu na Olimpijskim igrama mladih

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 00:08

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Marija Malić osvojila je danas bronzanu medalju vazdušnom puškom na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu...Malić je osvojila bronzu rezultatom 226,2 kruga...Zlatnu medalju osvojila je Dankinja Stefani Laura Grundso sa 248,7 krugova, a srebrnu Mehuli Goš...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.