OI mladih: Anja Crevar srebrna na 200 metara mešovito

Izvor: RTS, 08.Okt.2018, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI mladih: Anja Crevar srebrna na 200 metara mešovito

Srpska plivačica Anja Crevar osvojila je srebrnu medalju u disciplini 200 metara mešovito prvog dana takmičenja na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu. Crevar je distancu isplivala za 2:13.98.
Zlatnu medalju osvojila je Izraelka Gorbenka Anastasia sa vremenom 2:12.88, a do bronze je za 2:14.15 doplivala Francuskinja Duhamel Siriel.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Po osvajanju srebrne medalje na 200 metara mešovito, Anja Crevar je izjavila:
"Osećam se kao da sam na sedmom nebu. Presrećna sam, posebno što nisam baš ovo očekivala jer sam se više spremala za drugu disciplinu koja me očekuje, odnosno 400m slobodno. Popravila sam i vreme, prezadovoljna sam".
Nakon bronze strelca Alekse Mitrovića, Srbija na kraju prvog dana ima dve medalje.
Anju Crevar u petak 12. oktobra očekuje i druga disciplina na ovom takmičenju, 400 metara slobodnim stilom.
Stonoteniserka Sabina šurjan startovala je pobedom na Olimpijskim igrama mladih. Ona je rezultatom 4:3 savladala Slovakinju Kukulkovu Tatjanu.
Sutra će se u drugom meču grupne faze susresti sa Amerikankom Ejmi Vang od 20 časova, po srednjeevropskom vremenu, a u trećem meču od 3:30 iza ponoći sa Koreankom Ćoi Haeun.
Teniser Marko Miladinović poražen je u prvom kolu singla od Brazilca Soares Klier Junior Gilberta sa 2:1, po setovima 6:4, 4:6, 6:2. Sutra će u dublu, u paru sa Belgijancem Arnaud Bovijem, od 15 časova, igrati protiv Fransuskog para.
Plivači Mila Medić na 50m prsno i Boris Lačanski na 400 metara slobodnim stilom, nisu uspeli da se domognu finala, saopštio je Olimpijski komitet Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anja Crevar osvojila srebro na Olimpijadi mladih, a kada vidite šta je izjavila biće vam jasno koliki je to uspeh

Izvor: BKTV News, 08.Okt.2018

Anja Crevear osvojila je srebrnu medalju u disciplini 200 metara mešovito prvog dana takmičenja na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu. Anja je distancu isplivala za 2:13.98. ..Zlatnu medalju osvojila je Izraelka Gorbenka Anastasia sa vremenom 2:12.88, a do bronze je za 2:14.15 doplivala Francuskinja...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.