Nova autobuska stanica i ulično osvetljenje u Donjoj Vrežini (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 06.Nov.2013, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova autobuska stanica i ulično osvetljenje u Donjoj Vrežini (VIDEO)

Umesto da do prvog autobuskog stajališta i dalje pešače 20 minuta, stanovnici ulice Zorana Radosavljevića Čupe, i bočnih ulica, konačno će dobiti stanicu gotovo ispred kuća. Osim stajališta, radi se i bolje osvetljenje, pa će sve to najverovatnije rezultirati i novom autobuskom linijom. U Direkciji kažu da su radovi vredni 500.000 dinara odvojenih iz Programa ovogodišnjeg održavanja.

Nakon višemesečnog čekanja, konačno se gradi stajalište u ulici Zorana Radosavljevića Čupe. Nakon asfaltiranja, biće postavljene i nadstrešnice, a radi se i bolje osvetljenje, što je, kažu u Direkciji za izgradnju grada, dovoljan uslov i za novu autobusku liniju.
Stanari ovog dela opštine Pantelej mogu da odahnu, jer su, kažu, do sada morali da pešače do Knjaževačke ulice ili Bulevara Medijana, gde su im bila najbliža autobuska stajališta.
Radove, kao i uglavnom do sada, bez obzira na vremenske uslove, izvodi preduzeće “Niskogradnja”.
U Direkciji još kažu da će bolje ulično osvetljenje i dalje biti među prioritetima. Tako će, osim duž Nišavske, svetlo biti postavljeno i na Bulevaru Medijana do Matejevačke petlje – do podvožnjaka platiće Grad, a od podvožnjaka, najverovatnije, Putevi Srbije. Tako će, kažu, biti gotove sve ulazno-izlazne saobraćajnice.
 
 
 

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.